Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizde

Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Üniversitemizi ziyaret etti. Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen programda ilk olarak öğrencilere Üniversitemiz hakkında bilgi verildi. Akademik personelimiz eşliğinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Spor, Hukuk ve Veteriner Fakültelerimizi gezen öğrenciler dersliklerimizi ve laboratuvarlarımızı inceleme imkanı buldu.  Öğrencilerin kariyer hedeflerinde yer alan bölümler ve meslekler hakkındaki soruları cevaplandı.

Kırıkkale Üniversitesini yakından tanıma fırsatı bulan üniversite adayı liseliler ve öğretmenleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizden ayrıldı.