İdari Birimlerimizle 2023 Yılını Değerlendirme, 2024 Yılı Planlama Toplantısı Yapıldı


Üniversitemiz merkezi derslikler konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, idari birim personelleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, “Hepiniz hoş geldiniz. İdari süreçleri en etkili şekilde yönlendirmek adına yoğun çaba sarf ediyoruz. İhtiyaç ve isteklerinizi karşılamak için göreve başladığım günden itibaren haftalık olarak idari birim başkanlarıyla toplantı yapıyoruz. Sadece birim başkanlarımıza değil idari personelimize de kapımız her daim açık. Katılımlarınız için teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan,“ Kıymetli çalışma arkadaşlarım hoş geldiniz. 2023 yılını değerlendiriyoruz. 2024 yılını da planlıyoruz. Rektör hocamızın tasarruflarıyla birimlerin takibini yapıyoruz. Bu sebeple bana bağlı olarak çalışan daire başkanları şahsında tüm çalışanlarımıza 2023 yılındaki gayretleri için teşekkür ederim. 2024 yılının da hayırlı geçmesini diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yılmaz, “Değerli arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Üniversite denilince akla her ne kadar akademik faaliyetler, bilimsel faaliyetler gelse de aslında tüm çalışmaları Kırıkkale Üniversitesi ailesi olarak birlikte yapıyoruz. Üniversitemizin akademik olarak yakaladığı başarılar da idari birimlerimizin payı çok büyük. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. 2024 yılı için başarılar diliyorum. Katılımınız için teşekkür ederim’’ dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sedat Aktan, “Hepiniz hoş geldiniz. Akademik ve idari birimlerimiz birbirini tamamlayan unsurlar.  Hepimizin çocuklarının emanet edildiği önemli bir kurumda hizmet ediyoruz. En iyi hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Rektörümüzün Takdiriyle üst yönetim kademesinin üyesiyim. Sizlerin sorunlarını çözmek için kapımız her zaman açık. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yıldaki çalışmalarınız da başarılar diliyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

İdari birimlerimizin 2023 yılında yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren, 2024 yılı hedef ve planlarını idari birim amirleri ve personelleriyle paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Değerli arkadaşlarım hoş geldiniz. Hepinizin sorumlu olduğu alanlar var. Sorumluluk alanlarınız itibariyle 2023 yılını başarılı bir şekilde geçirdiğimizi söyleyebilirim. Çalışmalarınızın daha verimli hale gelmesi için talepleriniz ve düşüncelerinizi birim amirlerinizle paylaşabilirsiniz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar ve Üniversitemize katkılarınız dolayısıyla teşekkür ederim. 2024 yılının başarılı geçmesini temenni ediyorum’’ dedi. 

İdari Birimler 2023 Yılını Değerlendirme ve 2024 Yılını Planlama Toplantısı, Rektörümüzün idari personelimizin taleplerini dinlemesi, sorularını cevaplaması ile sona erdi.