İslami İlimler Fakültemizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Mavi Salon'da gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mevlüt Erten, dekan yardımcılarımız, bölüm başkanlarımız, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, öğrencimiz Mustafa Cihan’ın Kur’ân-ı Kerîm tilaveti ile devam etti.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Mevlüt Erten öğrencilerimize hitap ederek, İslami ilimleri tedris etmenin önemini vurgulayarak onların gelecekteki başarıları için iyi dileklerde bulundu. 

Düzenlenen mezuniyet töreninde, Şair Mehmet Akif İnan’ın “Mescid-i Aksa” isimli şiiri, Edanur Bayraktar tarafından seslendirilerek Filistin’in durumu ve yaşanan zorluklar dile getirildi.

Programda, Dini Musiki Bölümü Araştırma Görevlisi Enes Bozgeyik, Güzel Sanatlar Bölümü Araştırma Görevlisi Muhammed Talha Efe ve İslami İlimler Fakültesi öğrencilerimiz Adem Doğan, Burak Korkmaz ve Muhammed Emin Coşkun tarafından musiki dinletisi icra edildi.

Fakülte Birincisi Fatma Büşra Tekin'e İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Erten, Fakülte İkincisi Ceylan Ağarlı'ya Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Güldane Gündüzöz ve Fakülte Üçüncüsü Fatmanur Köse’ye Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatıma Zeynep Belen hediye verdi.

Törenin sonunda, mezun öğrencilerimize plaket takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimi ve kep atma töreniyle program sona erdi.