Spor Bilimleri Fakültemizde Mezuniyet Sevinci

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli bir törenle mezunlarını uğurladı. Törene Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Tören, Antrenörlük Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Bilge, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sibel Arslan, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feyza Meryem Kaya ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Gülü'nün açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmalarında, mezun olan öğrencilere gelecek kariyerlerinde başarılar dileyen bölüm başkanları, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular.

Fakülte ve bölüm bazında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesiyle devam eden törende öğrencilerimize hocaları tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezun olmanın sevinç ve gururunu ailelerinin ve hocalarının huzurunda yaşayan öğrencilerimiz, mezuniyet töreni ve bugüne kadar kendilerine verdikleri emek dolayısıyla hocalarına teşekkür ettiler.

Mezuniyet töreni, öğrencilerimizin kep atması ve hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.