Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi Üniversitemizde

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi Üniversitemizi ziyaret etti. 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne katılan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi törenin ardından   Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yılmaz da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, misafirimize Üniversitemizde yapılan çalışmaları anlattı ve Çankırı Karatekin Üniversitesi ile proje bazlı yapılabilecek çalışmaları aktardı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan'ın Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi'ye Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti. Ziyaret Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi'nin Rektörümüze hediye vermesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.