Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Üniversitemiz personeli, Kurban Bayramı münasebetiyle Rektörlük binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, dekanlar, meslek yüksekokulu ve enstitü müdürleri ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Personelimizin Kurban Bayramı’nı kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Hepiniz hoş geldiniz. Bayram sonrası sizi burada gördüğüm için memnun oldum. Allah, kurbanlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Bayramlar milli ve manevi duygularımızı, paylaşmayı bizlere hatırlatan güzel zaman dilimleridir. Ülkemizdeki ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizle bayram sevincimizi ve kurbanlarımızı paylaştık. Dünya meşgalesiyle yakınlarımızı, komşularımızı unutuyoruz. Kurban Bayramı; yakın ve uzak çevremizdeki insanların sevinçlerinin ve üzüntülerinin farkında olmamıza, vefat eden geçmişlerimizi dualarla anmamıza vesile oluyor. İnsanların birbirlerini ziyaret etmesi ve hatırlaması güzel bir şey. Bayram vesilesiyle aranızda küslük olan insanlarla aranızda olan soğukluğu giderin. Bayramın bu güzel ikliminden istifade edelim. Allah, tekrardan Ramazan ve Kurban Bayramı’na ulaşmayı, bu güzel zaman dilimlerimini en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin. Sizlerin ve ailelerinizin bayramlarını kutlarım.” dedi.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Mehmet Başalan ile Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci’nin personelimizle bayramlaşması ile sona erdi.